Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
VIncent Dolfing logo

Vincent Dolfing

“Matthias denkt mee en geeft duidelijke informatie over wat financieel en technisch aantrekkelijk is. Zijn werkwijze is transparant, eerlijk, kundig en snel en dat alles met een goed resultaat! Wat wil je nog meer?!”

Vincent Dolfing

Een bestaande website heeft onderhoud nodig. Maar ook als er specifieke wensen zijn die niet zelf eenvoudig op te lossen zijn dan is hulp van buitenaf erg prettig. Door kleine aanpassingen werd de website van Vincent nóg beter en gebruiksvriendelijker. Op tablet, mobiel en op desktop!

Project details

Opdrachtgever: Vincent Dolfing
Opleverdatum: oktober 2017
Oplevertijd: 30 dagen
Vaardigheden: Web development
Soort: Aanpassingen aan bestaande website
Bekijken: vincentdolfing.nl

VIncent Dolfing uitlijning

Overzicht creeëren

Een beeld dat net niet klopt voor het overzicht. Het plaatje was namelijk dubbel zo groot als het agenda item. Zodra deze werd aangepast kwam er echter een gat. Het tekstblok diende ook aangepast te worden en opnieuw uitgelijnd te worden.

Een aanpasbare footer

Het thema ondersteunde geen footer blokken. Daardoor was het onmogelijk om tekst, plaatjes en andere functionaliteiten in te bouwen onder elke pagina. Nadat deze was ingebouwd klopte de verhouding niet op tablets. Ook dat is opgelost. De footer staat er nu in, netjes, aanpasbaar en ook op tablets en mobiele telefoons helemaal netjes.

VIncent Dolfing footer
VIncent Dolfing agenda

Een correcte agenda

Een agenda bijhouden is voor een interkerkelijke spreker belangrijk. Men moet weten wanneer en waar iemand ergens spreekt. De agenda deed echter niet wat het zou moeten doen. Veel onzinnige informatie werd getoond en de lay-out was niet helemaal zoals gewenst. Na aanpassingen ziet het er weer strak uit.

De opdrachtgever was blij en tevreden met het resultaat.