Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
BIjbelschool-Vergelijker.nl - Christelijke Webbouwer.nl

Trainingsschool Foundation 4 Life

“Het ontwerp en de oplevering van onze nieuwe website door Expert Webbouw was een uitstekende ervaring. Kennis van zaken, korte lijntjes, creatieve ideeën en een scherpe prijsstelling. Een aanrader!”
-P. Zwart

Trainingsschool Foundation 4 Life

Als de doelgroep jongeren tussen 16 en 22 jaar zijn, dan dient de website ook daarop afgestemd te worden. Een moderne, snelle en prachtige website diende er te komen. De website was gebouwd in 2013 en dat was te zien. Tijd voor een nieuw jasje met veel sprekende foto’s en moderne technieken!

Project details

Opdrachtgever: P. Zwart
Opleverdatum: november 2018
Oplevertijd: 3 maanden
Vaardigheden: Web development, design, SEO, & hosting
Soort: Compleet nieuwe website
Bekijken: foundation4life.nl

VIncent Dolfing uitlijning

Een heldere, logische sitestructuur

De website bevat 30 unieke pagina’s die allerlei belangrijke informatie bevatten. De uitdaging was in het logisch structureren van de inhoud zodat elke bezoeker zich makkelijk een weg weet te banen. Met zoveel verschillende pagina’s is gekozen voor een duidelijk drop-down menu. Veel pagina’s van de oude website werden samengevoegd of kwamen te vervallen. Ook waren er bepaalde onderwerpen niet aanwezig. Deze werden toegevoegd zodat voor een potentiële student geen enkele vraag onbeantwoord blijft.

Audio streamen en podcasts

Iets unieks aan Foundation 4 Life is de mogelijkheid om ‘Preken compilaties’ te downloaden. Deze zijn te beluisteren en direct te downloaden via de preken compilaties pagina. Tevens is het mogelijk om de bestanden ook via Podcast op verschillende apparaten te plaatsen.

VIncent Dolfing footer
VIncent Dolfing agenda

Video gallerij

Er zijn veel verschillende video’s beschikbaar. Deze video’s vielen allemaal in verschillende categorieën. Een video gallerij was hierin de oplossing waardoor verschillende 

Eenvoudig giften geven met iDeal

De stichting is deels afhankelijk van giften. Daarom was een module inbouwen waarin men op verschillende manieren kunnen geven wel zo gemakkelijk. Ook het automatisch versturen van een e-mail ná het geven was een hele ontlasting voor de organisatie.

VIncent Dolfing footer
VIncent Dolfing agenda

Bewegende elementen

Vanwege de jonge doelgroep is het goed dat de website pakkend is door de bewegende en interactieve elementen. Er is een variëteit aan bewegingen toegevoegd door de gehele website heen zodat het een bond gezelschap is van leven. Zonder dat het afleid van de inhoud uiteraard.

De opdrachtgever is tevreden met het resultaat.