Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
BIjbelschool-Vergelijker.nl - Christelijke Webbouwer.nl

Kingdom Life College

“Matthias bied geweldige service en heeft ons goed geholpen rondom alle processen van onze website. Hij is vriendelijk, hulpvaardig, denkt altijd mee in een oplossing en is ook nog eens ontzettend goed bereikbaar. Met Expert Webbouw wordt het bouwen en onderhouden van je website echt leuk!”

Cindy K. – Online Marketeer Kingdom Life College

Kingdom Life College

De website van KLC draaide oorspronkelijk binnen ín een andere website (van de overkoepelende kerk). Die website was echter gebouwd in een verouderd systeem waardoor alles traag werd. Dankzij het ‘website-in-website-concept’ waren er ook bepaalde wijzigingen onmogelijk en kon Kingdom Life College minder goed bouwen aan haar eigen identiteit en zoekmachine resultaten. Mijn advies werd uitgevoerd; geef KLC en geheel eigen, snelle, gebruiksvriendelijkere website maar met precies dezelfde functionaliteiten en design! Zo gezegd zo gedaan!

Project details

Opdrachtgever: D. Pasterkamp
Opleverdatum: november 2019
Oplevertijd: 2 weken
Vaardigheden: Web development, SEO, & hosting
Soort: Loskoppelen en overbouwen in een goed systeem
Bekijken: kingdomlifecollege.nl

VIncent Dolfing uitlijning

Enorme snelheidswinst

Vanaf het moment dat de website werd overgenomen in het nieuwe systeem én op de nieuwe server merkten we direct een enorm verschil in snelheid. Niet alleen de gebruikers zelf, maar ook Google PageSpeed Insights bevestigde dit met een bijna-perfecte score van 97 op de 100. Een snellere website levert automatisch meer conversies op en heeft veel invloed op de vindbaarheid (SEO) van de website.

De website loskoppelen

Het loskoppelen van een website-in-website-concept heeft wat voeten in de aarde. Het menu was namelijk compleet anders maar wél ingebouwd. De pagina’s vielen onder een sub-pagina maar ook die hadden een aanpast menu. Het succesvol overzetten van de pagina’s, inclusief design, foto’s en een 5-tal formulieren is vlekkeloos verlopen.

VIncent Dolfing footer
VIncent Dolfing uitlijning

Formulieren meenemen

Bij overgang wil je niet al je kostbare data van ingezonden formulieren kwijtraken. Het was daarom van belang de huidige formulieren over te nemen naar de nieuwe website. Door middel van het kopiëren van het specifieke deel uit de database is het gelukt om alle formulieren, inclusief inzendingen, weergaven en conversieratio over te nemen naar de nieuwe website.

De opdrachtgever is tevreden met het resultaat.