Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
BIjbelschool-Vergelijker.nl - Christelijke Webbouwer.nl

Flowrisen

“Matthias is een uitstekende webdesigner. Hij denkt goed mee en vooruit, en weet concrete wensen perfect om te zetten in tastbare resultaten. Met resultaten bedoel ik dan een strak en goed gestructureerd webdesign dat intuïtief werkt voor bezoekers van de website. Een absolute aanrader!”

R. Koek

FlowRisen

Een website met als doelgroep jongeren met een wensenlijst aan functionaliteiten. Het design moet aanspreken, hip, vlot, strak zijn en natuurlijk met een duidelijke boodschap. Ook zit de website bomvol bijzondere functionaliteiten die we nog niet eerder zagen in Christelijke websites.

Project details

Opdrachtgever: R. Koek
Opleverdatum: juni 2019
Oplevertijd: 5 maanden
Vaardigheden: Web development, design, SEO, & hosting
Soort: Compleet nieuwe website
Bekijken: flowrisen.nl

VIncent Dolfing uitlijning

Een strak, mooi en tijdloos design

De kleuren van FlowRisen zijn mooie blauwe tinten en op deze manier komt de huisstilj netjes terug op elke pagine. Door met overlays te werken op de foto’s, duidelijke iconen en heldere kaders te gebruiken is het design een overzichtelijk geheel geworden. Dankzij de interactieve onderdelen spreekt het iedereen aan.

Een blog- vlog- en preken inspiratieplatform

Het was de wens om een platform te creeëren waarin iedereen zijn of haar bijdrage kan doen. Door middel van een registratie systeem, een inlogsysteem en de bijbehorende pagina’s is het mogelijk (en beheersbaar!) geworden voor iedereen in Nederland om geloofsinspiratie te delen en te lezen van elkaar.

VIncent Dolfing footer
VIncent Dolfing uitlijning

Geloofsgroep zoeker en starter

Een andere functionaliteit was de mogelijkheid voor mensen om zich aan te melden om een ‘geloofsgroep’ te starten. Het is mogelijk om op de kaart van Nederland een groep te zoeken en ook om zelf een groep te starten d.m.v. je aan te melden via een formulier. 

Projecten aanmaken en steunen via iDeal

Het is voor iedereen mogelijk om een project te starten en deze te laten goedkeuren zodat het project op de website kan komen. Het project of de zendeling kan zich voorstellen via een filmpje, foto’s en tekst. Per project is er een dynamisch iDeal systeem geïnstalleerd waarmee men via iDeal eenmalig of maandelijks (mat automatische incasso) ondersteund kan worden!

VIncent Dolfing footer
VIncent Dolfing uitlijning

Kerkzoeker

Wat als je een verlangen hebt om alle kerken in Nederland op een kaart te zetten en deze doorzoekbaar te maken door middel van categorien? Dan gaan we het gewoon bouwen! Dankzij een super systeem is het mogelijk dat bezoekers zelf kerken toevoegen aan de database. Na goedkeuring wordt deze automatisch op de kaart geplaatst!

Kerkzoeker

Wat als je een verlangen hebt om alle kerken in Nederland op een kaart te zetten en deze doorzoekbaar te maken door middel van categorieën? Dan gaan we het gewoon bouwen! Dankzij een super systeem is het mogelijk dat bezoekers zelf kerken toevoegen aan de database. Na goedkeuring wordt deze automatisch op de kaart geplaatst!

De opdrachtgever is tevreden met het resultaat.