Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
BIjbelschool-Vergelijker.nl - Christelijke Webbouwer.nl

Derek Prince Ministries

Derek Prince Ministries Nederland

De stichting had een erg verouderde Joomla website. Tevens was er een niet-wenselijke situatie. De Webshop stond op een apart domein van de organisatie. Het gevolg was dat alle boekhandels beter scoorden op SEO gebied dan de auteur Derek Prince zelf. Daarnaast was de website was een draak om te onderhouden door vrijwilligers. Verandering was nodig!

Project details

Opdrachtgever: I. van der Sterre
Opleverdatum: Mei 2013
Oplevertijd: 6 maanden
Vaardigheden: Web development, SEO
Soort: Oude Joomla overzetten naar WordPress
Bekijken: derekprince.nl

VIncent Dolfing uitlijning

Een enorme verhuizing

De website van Derek Prince Ministries bestaat uit 35 pagina’s, meer dan 230 producten en meer dan 2300 onderwijsbrieven. De webshop samenvoegen met de website zelf én alle producten overnemen in het nieuwe systeem was een behoorlijke uitdaging. Goed overleg, vele uren strategie bepalen en de juiste paden bewandelen was de oplossing. 

SEO weer op orde

Na overgang zagen we zeer snel de resultaten die we ook hadden verwacht tijdens de strategie sessies. Speciale pagina’s werden aangemaakt om te zorgen dat de klant én Google het overzicht weer terugkreeg. Eindelijk stond DerekPrince.nl weer #1 op boeken, op proclamatiekaarten en ook op allerlei studies. Dit laatste zorgde ervoor dat er een geheel nieuwe stroom mensen op de website komt die op zoek zijn naar diepgang in bijbelstudie en Derek Prince vaak niet kennen.

VIncent Dolfing footer
VIncent Dolfing agenda

Uitgebreide product informatie

Een nadeel van het oude systeem was de flexibiliteit. Op de nieuwe website hadden we de mogelijkheid om alle producten in te vullen zoals het zou moeten. Alle verschillende talen per product én daarbij het voorraad beheer. Ook was er nu ruimte voor alle aanvullende informatie. Dit scheelde de organisatie veel telefoontjes beantwoorden per dag. Zo werd de webshop vele malen beter dan ooit en voor de klant was het een verademing.

De opdrachtgever is tevreden met het resultaat.