Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!
BIjbelschool-Vergelijker.nl - Christelijke Webbouwer.nl

Bijbelschool Vergelijker

Bijbelschool-Vergelijker

In de markt van bijbelscholen was er geen duidelijk overzicht over welke scholen er allemaal bestonden. Met de komst van een aantal nieuwe bijbelscholen in 2009 nam de vraag naar een overzichtelijke, goedwerkende website steeds meer toe. In 2012 realiseerde ik de eerste versie en deze werd met veel enthousiasme ontvangen. Nu in 2018 is bijbelschool-vergelijker een begrip geworden en heeft 90% van de huidige studenten van bijbelscholen gebruik gemaakt van de website (gebaseerd op jaarlijks persoonlijke gesprekken met studenten).

Project details

Opdrachtgever: Eigen project
Opleverdatum: december 2012
Oplevertijd: 2 maanden
Vaardigheden: Web development, design, SEO
Soort: Compleet nieuwe website
Bekijken: bijbelschool-vergelijker.nl

VIncent Dolfing uitlijning

Een filter die werkt

Na het invoeren van alle bijbelscholen in Nederland moest deze eenvoudig te filteren zijn. De ene persoon is op zoek naar een fulltime school, de andere naar een parttime of online bijbelschool. Dankzij een geavanceerde filter met oneindige mogelijkheden is het mogelijk om een resultatenlijst op te vragen. De URL wijzigt ook met elk resultaat zodat het delen met anderen zeer eenvoudig wordt.

Een eigen lijstje maken

De website wordt voornamelijk gebruikt als eerste oriëntatie. Om dit zo goed mogelijk te faciliteren is een ‘voeg toe aan lijstje’ functionaliteit erg handig. Per bijbelschool is het mogelijk om deze op een eigen lijstje te plaatsen welke blijft staan als je binnen 90 dagen de website weer bezoekt. Wel zo handig!

VIncent Dolfing footer
VIncent Dolfing agenda

Overzichtelijke kaart

Een up-to-date kaart van alle bijbelscholen in Nederland bestond nog niet. De interactieve kaart maakt het mogelijk om te filteren op fulltime & parttime bijbelscholen. Ook kun je je adres invoeren en dan worden de scholen gesorteerd op afstand weergegeven. Een routebeschrijving kan gemaakt worden en ook kan de bezoeker direct doorklikken naar de overzichts-pagina van elke bijbelschool.

Christelijk Nederland is blij en tevreden met het initiatief & resultaat.