Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!

Een website voor uw kerk

Een nieuwe website voor uw kerk

Betaalbaar, snel, zelf te onderhouden en vindbaar.

Kwaliteit.

Een kerk website waarvan de uitstraling klopt, er voldoende functionaliteiten aanwezig zijn en waarvan uw eigen huisstijl goed doorwerkt. Een kerk website die haar leden helder kan informeren op een eenvoudige manier terwijl het ook het visitekaartje is voor mensen die op zoek zijn naar een kerk in uw regio. Het fundament van de kerk website klopt, is veilig, stevig en kan tegen een stootje. Dát versta ik onder Koninklijke kwaliteit van een christelijke webbouwer.

Helderheid.

Als christelijke webbouwer zorg ik voor helderheid tijdens het maken van de kerk website. We gebruiken een planning die kloppend is en waar allebei de partijen zich in kunnen vinden. Realistisch maar met een heldere deadline. Een prijsafspraak waar niet aan getoornd wordt en een christelijke freelancer met meer dan 15 jaar ervaring die zijn grenzen duidelijk aangeeft zodat de samenwerking altijd prettig blijft.

Samenwerken.

De nieuwe website van uw kerk komt door goed overleg tot stand. “Plannen falen, als er geen overleg is, maar door een veelheid van raadgevers komt het nodige tot stand.” HSV Spreuken 15:22. Door jarenlange ervaring met vele uiteenlopende projecten en diverse opdrachtgevers bent u aan het juiste adres voor een uitstekende raadgever.

Resultaat.

Een prachtig resultaat waarvan u ervaart dat de kerk hier nog jaren profijt van zal hebben. Niet alleen omdat het prachtig is, niet alleen  omdat de website doet wat het moet doen maar ook omdat elke vrijwilliger de website zeer eenvoudig kan aanpassen ten alle tijden.

Uw kerk website bouwer.

Mijn naam is Matthias Joosse, een webbouwer, webdesigner en spreker op de zondagse samenkomsten uit Soesterberg. Met meer dan 15 jaar ervaring in websites maken en 9 jaar ervaring met spreken!

Een website voor een kerk dient altijd tweeledig te zijn. Ten eerste; een eenvoudig systeem voor de kerkleden waar men foto’s, preken, de activiteiten agenda en roosters moet kunnen vinden. Ten tweede dient de website van uw kerk een visitekaartje te zijn voor iedereen die uit uw regio die op zoek is naar een kerk.

De website van uw kerk dient dus ook vindbaar te zijn in Google. Het liefst op de term ‘kerk’ in combinatie met de plaatsnaam of regionaam van uw kerk. Gelukkig is dat al 15 jaar mijn expertise! Ik kan voorzien in een mooi design, een stevige, snelle, stabiele en veilige website en een website die goed vindbaar is in de zoekmachine.

De werkwijze.

w

 

KENNISMAKEN

Een goede start

Tijdens onze kennismaking zal ik de juiste vragen stellen om zo alles te weten te komen over uw kerk. Ik moet precies weten wat de uitstraling moet zijn, welke functionaliteiten de nieuwe website moet bevatten en op welke termen de website van de kerk vindbaar moet zijn. De kennismaking kan telefonisch, digitaal of ergens in het land.

 

ONTWERPEN

Zien wat er gebeurd

Hierna volgt al snel het eerste digitale ontwerp. Ik maak deze op een afgeschermde ontwikkel-omgeving zodat alleen u, de raad, oudsten en diakenen kunnen zien wat het prille begin is van het geweldige eindresultaat. Nadat het eerste ontwerp er staat zal ik vragen naar de eerste bevindingen en feedback. Zodra ik deze ontvangen heb ga ik verder met het maken van de website van de kerk.

 

ONTWIKKELEN

Website vullen en operationeel maken

Op de ontwikkel-omgeving verwerk ik de eerst gekregen feedback. Ook ga ik alle aangeleverde inhoud in de nieuwe kerk website plaatsen. Ik zal ook de technische verbeteringen en functionaliteiten volledig uitwerken. Zodra de hele website klaar is op de ontwikkel-omgeving is het weer tijd voor een beoordeling en feedback. Vervolgens plaats ik de laatste puntjes op de i. 

 

OPLEVEREN

Testen en optimaliseren

Zodra alles is aangepast gaan we de website van de ontwikkel- omgeving naar de live-omgeving verhuizen. Zodra ik alle inloggegevens heb van de huidige hosting partij kan ik aan de slag. Mocht er nog geen hosting partij zijn dan kan ik hier ook in voorzien De verhuizing duurt in de praktijk vaak niet langer dan twee uur. Zodra de website live staat start ik met de laatste werkzaamheden. Dit bestaat vooral uit het testen van de nieuwe website.

Veelgestelde vragen

Een nieuwe website voor een kerk maken heeft veel voeten in de aarde. Vanaf het eerste begin moet er rekening gehouden worden met de functionaliteiten voor de bestaande leden en de nieuwe mensen die op zoek zijn naar een kerk in hun regio.

Daarom zullen we heel regelmatig telefonisch en via de e-mail contact houden over het uiteindelijke resultaat zodat we kunnen bijsturen waar nodig. Op naar een fantastische nieuwe website!

Wat is het verschil tussen een christelijke webbouwer en een gewone webbouwer?
Werken met een christelijke webbouwer is anders. Je spreekt dezelfde taal, je hebt hetzelfde doel voor ogen (Gods Koninkrijk uitbreiden), de samenwerkingsprincipes hebben een gemeenschappelijk fundament en er is ruimte voor geduld, genade en flexibiliteit.
Wanneer is een website opgeleverd?
Dat verschilt, als de nieuwe website een oude website vervangt dan kan de oplevertijd 5-10 werkdagen zijn. Is het een compleet nieuwe website met allerlei nieuwe toevoegingen dan zal het project wat langer in beslag nemen, afhankelijk van de wensen.
Kunnen wij zelf de website onderhouden?
Uiteraard kan dat, we plannen een uitgebreide overdracht in waarin we samen achter een bureau de website doorlopen.
Kunnen we gespreid betalen?
De helft van het bedrag factureren we voordat we gaan starten. Zodra het factuur voldaan is zal er daadwerkelijk gestart worden met het maken van de website. Zodra de website afgeleverd is zal het laatste factuur verzonden worden.

“Fantastisch hoe we een niet-bestaande bijbelschool zo snel op de kaart konden zetten dankzij de online marketing inzichten en ervaring van Matthias. Een aanrader.”

Pieter Zwart

Directeur , Trainingsschool Foundation 4 Life

“Geweldig snelle website, binnen no-time vindbaar op #1 in Google en knap staaltje website bouw. Ook zeer tevreden over het hele ontwikkel-proces”

Wouter van der Haar

Eigenaar, De Ermelosche Frietzaak

“Van een verouderd en traag CMS overgestapt met Matthias. Wat geweldig en onze vindbaarheid van de boeken is extreem vooruitgegaan. Eindelijk ranken we weer in Google.”

Ivar van der Sterre

Directeur, Derek Prince Ministries

“Matthias denkt mee en geeft duidelijke informatie over wat financieel en technisch aantrekkelijk is. Zijn werkwijze is transparant, eerlijk, kundig en snel en dat alles met een goed resultaat! Wat wil je nog meer?!”

Vincent Dolfing

Eigenaar, Vincent Dolfing.nl