Expert Webbouw
Stuur me een whatsapp bericht!

Expertises

Website ontwikkeling

Een volledig nieuwe website of een bestaande website in een nieuw jasje, responsive design met nieuwe functionaliteiten.
Ik help je vanaf het eerste oriënterende begin door de juiste vragen te stellen en met voorbeelden te komen tot aan live gang.

Een complete website van a tot z

Een website begint vaak met een mentaal plaatje. Het lukt nog wel om deze op papier uit te tekenen maar dan begin pas het échte kunstwerk. Het vak van een christelijke webbouwer zit hem in het voorstellingsvermogen om te zetten tot een concreet werkende website. Dit resultaat is alleen te behalen door een zeer goede, prettige en professionele samenwerking.  Daarnaast is het belangrijk dat het juiste gecommuniceerd wordt aan de bezoekers.  Zaken die voor de christelijke webdesigner en webbouwer al meer dan 15 jaar gesneden koek is door ruime ervaring en de juiste papieren. Communicatie als marketing kennen, online & offline!

  • Marketing gevoel 95% 95%
  • Expertise 99% 99%
  • Communciatie vaardigheden 95% 95%
  • Klant tevredenheid 100% 100%

Vindbaarheid (SEO)

Een mooie website zonder zoekmachine optimalisaitie is een winkel op een eiland. Prachtig, maar zonder bezoekers.

Waarom is SEO belangrijk?

Er zijn tientallen factoren waarop een zoekmachine zoals Google bepaalt welke website bovenaan getoond wordt. En die zijn belangrijk omdat onderzoek uitwijst dat 80% van de internet gebruikers alleen maar de eerste drie zoekresultaten aanklikt. Als uw website op de 8ste plek of zelfs de 2e pagina staat, zullen bezoekers waarschijnlijk niet langskomen.

De drie SEO pilaren

De tientallen factoren kunnen onderverdeeld worden in drie algehele pilaren. We onderkennen inhoud, techniek en linkbuilding.

i

Inhoud

De teksten op de website moeten volledig geoptimaliseerd zijn. Vooral voor de bezoekers maar ook voor de zoekmachines.

Techniek

Technisch dient de website te voldoen aan de nieuwste eisen. Snelheid, veiligheid en logica spelen hierbij een belangrijke rol.

Links

Links vanaf andere websites in de juiste context zijn levensbelangrijk voor een goede ranking.

Snelheid

Websites dienen sneller dan ooit te zijn. Voor de zoekmachines, maar vooral ook voor de bezoekers. Met meer dan 15 jaar ervaring in optimalisatie op het gebied van snelheid en gebruik makende van de nieuwste technieken, wordt uw toekomstige website razendsnel.

%

Lazy loading

%

Caching

%

Compressie

Beveiliging

We leven in een tijd waarin hackers uw website proberen binnen te dringen en gegevens te stelen. Omdat christelijke websites vaker doelwit zijn van bepaalde groeperingen is een uitmuntende en waterdichte beveiliging zeer belangrijk.

~

SSL encryptie

De verbinding beveiligen met een veilig slotje in uw browser is de standaard. U krijgt dat zonder extra maandelijkse kosten en bijzonder duur onderhoud.

Beveiligd inloggen

De meest standaard manier van inloggen bij websites is verborgen, wat het erg moeilijk maakt voor hackers om binnen te komen. Alleen u heeft de juiste link.

Scannen naar zwakke plekken is onmogelijk

Een vaak gebruikte techniek is hierbij onschadelijk gemaakt. Het geautomatiseerd zoeken naar zwakke plekken.  Iemand die dat doet wordt automatisch geblokkeerd.

Bekijk meer van mijn christelijke klanten